Kdo sem?

Profile Picture Tomaž

Kovaštvo je moja strast!

Zanimanje za kovaštvo se je začelo v mladosti, ko sem prebiral srednjeveške zgodbe o epskih bitkah in pogumnih vitezih. Kmalu sem postal aktiven član srednjeveškega društva, organiziral sem srednjeveške dogodke in sodeloval kot vitez. Ves čas pa sem občudoval srednjeveške kovače in takrat sem se tudi odločil, da bom ubral to življenjsko pot.

Restavriral sem star meh, ga povezal s kaminom in našel svoje prvo nakovalo. Zvok kladiva na nakovalu je v mojem srcu igral kot pesem in tako se je rodila moja strast. A eno je ustvariti kovačijo, drugo pa dejansko osvojiti kovaško znanje. Moj entuziazem in velika želja sta me pripeljala do dolgih ur branja knjig, samostojnega učenja, pogosto s poskusi in napakami. Ne morete si predstavljati, kako trdovratno je lahko železo 🙂 Imel sem srečo, da sem se imel možnost učiti od številnih izkušenih kovačev v Sloveniji in tujini.

  • Več kot 14 let izkušenj
  • Specializiran za kovanje rezil
  • Mobilna kovačija za vse vrste dogodkov
  • Unikatni projekti so največji izziv
  • AA+ certifikat podjetja
  • Član Slovenske kovaške lože

Ročno delo spet postaja cenjeno. Kovaštvo se v kombinaciji z drugimi tehnikami spremeni v edinstvene in inovativne izdelke, ki jih ni mogoče industrijsko izdelati. Ponosen sem na vse izkušnje, ki sem jih pridobil v različnih projektih, ko sem skupaj s strankami obujal zamisli. Verjamem, da se vse da narediti in obožujem projekte, ki mi predstavljajo izziv in se jih drugi bojijo. Sem tudi aktiven član Slovenske kovaške lože, ki poudarja pomen naše obrti.

Zakaj sodelovati z menoj?

VISOKA KAKOVOST IZDELKOV

Izbira materialov je pogosto odvisna od namena uporabe izdelka, pa tudi od vaših želja. Uporabljam visokokakovostne materiale za podaljševanje obstojnosti in ohranjanje odličnega stanja svojih izdelkov dolga leta.

DOKAZANE IZKUŠNJE

Skozi številne različne projekte sem pridobil ogromno izkušenj, ki mi pomagajo pri premagovanju novih izzivov. Zaradi raznolikosti končanih projektov sem hiter pri reševanju problemov in predlagam inovativne rešitve za vaše izzive.

PRAVOČASNA DOSTAVA

Ko začnemo s projektom, se bom držal postavljenega roka in pravočasno dostavil končni izdelek. Prilagodljiv sem glede časovnice projekta, vendar ne pozabite, da kakovost zahteva čas.

CENA, SKLADNA S KVALITETO

Kakovost je draga, a dolgotrajna. Dajem doživljenjsko garancijo na (običajno uporabo (: ) svojih izdelkov, ki so izdelani iz materialov, ki jih sprva priporočam.