Ko me je lastnik restavracije kontaktiral glede ustvarjanja ročno kovane bikove lobanje, sem vedel, da bo to edinstven in zahteven projekt. Bikova lobanja je bila pomemben del logotipa restavracije in želeli so kos, ki bi predstavljal njihovo blagovno znamko in identiteto. Z navdušenjem sem sprejel izziv in oživel to vizijo.

 

S Knife Material Blade Carbon Damascus Billet.jpg

Začel sem z raziskovanjem različnih tehnik in stilov za kovanje bikovih lobanj in po nekaj eksperimentih sem se odločil za dizajn, ki bi bil hkrati čvrst in vizualno osupljiv. Začel sem z oblikovanjem bikove lobanje, pri čemer sem skrbno oblikoval vsako krivuljo in kot, da bi posnemal organsko naravo izvirnega predmeta.

Ko je bila lobanja dokončana, sem se odločil, da ji dodam poseben pečat, da presenetim lastnika. V očesne votline sem integriral rdeče LED-luči, s čimer sem oživil njihov logotip na način, ki je bil hkrati nepričakovan in očarljiv. Ko je lastnik videl končni izdelek, je bil navdušen. Presenečen je bil nad zapletenimi detajli dela in bil navdušen nad LED-lučmi, ki so lobanji dodale novo dimenzijo živahnosti in energije. Počaščen sem bil, da sem bil del tega edinstvenega projekta, in hvaležen sem za priložnost, da sem ustvaril nekaj, kar je postalo trajen del identitete restavracije.

Končni izdelek lahko vidite v restavraciji Stari Pisker, kjer lahko tudi izkusite, zakaj so ena izmed najboljših restavracij v Sloveniji.

Slike obdelave in končnega izdelka