Ti unikatni vrčki za pivo so skoraj edina “nekovinska” stvar, ki jo ustvarjam (poleg tulca za rezila). Vrčki so narejeni iz enega kosa lesa, vsak je unikaten. Notranjost premažem s posebnim čebeljim voskom, ki jih zaščiti in naredi primerne za pitje. Čebelji vosek je naravna zaščita in pijači ne spremeni okusa. Kasneje še zunanjost zaščitim z zaščitnim lakom, da jim podaljšam obstojnost. Les tudi naravno hladi, zato pijača ostane hladna v vročih poletnih dneh. To je še en razlog, zakaj izbrati naraven les namesto drugih materialov.

S pirografsko tehniko narišem poljubno sliko po vaši izbiri. Doslej sem risal različne logotipe, anime like, domišljijske elemente, slike, povezane z WoW, in celo portrete! Torej, kar hočete, lahko narišem na skodelico. Ker so ročno izdelani, je težko natančno izmeriti njihovo vsebino – vrčki so na voljo v manjši (pribl. 0,3 l) in večji (od 0,5 do 0,7 l) različici.

Še vedno niste prepričani? Tukaj je 5 razlogov, zakaj izbrati lesen vrček za pivo:
  • Ekološki: Leseni vrčki za pivo so okolju prijazni, saj so izdelani iz obnovljivih virov. Ne sproščajo škodljivih kemikalij v okolje kot plastične ali kovinske posode.
  • Unikaten izgled: Imajo edinstven izgled in rustikalni šarm, ki prispeva k splošnemu ambientu katerega koli okolja.
  • Izolacija: Leseni vrčki za pivo zagotavljajo odlično izolacijo tako za tople kot hladne napitke. Pivo lahko ohranijo hladno dlje časa v primerjavi s steklom, ki lahko hitro izgubi temperaturo.
  • Vzdržljivost: Leseni vrčki za pivo so vzdržljivi in prenesejo redno uporabo. Ne zlomijo se zlahka, kar pomeni, da lahko z ustrezno nego in vzdrževanjem zdržijo dolgo časa.
  • Originalen okus: Nekatere študije kažejo, da lahko lesene posode okrepijo okus in aromo piva ter zmanjšajo tveganje oksidacije, ki lahko pokvari okus piva. Poleg tega leseni vrčki ne vplivajo na okus piva, za razliko od kovinskih ali plastičnih posod, ki lahko vplivajo na okus.

Ne oklevajte in naročite svojega! Odličen je tudi kot darilo! (;

Tukaj je nekaj mojih po meri narejenih vrčkov za pivo