Profesionalni kovaški tečaj: Osnove splošnih kovaških tehnik

220,00 320,00 

Spoznajte umetnost kovaštva in se naučite osnovnih veščin, kot so oblikovanje kovin, razumevanje materialov in kako jih obdelati. Izbirate lahko med enodnevnim ali dvodnevnim tečajem, oba ponujata praktično izkušnjo, pri kateri boste samostojno kovali. To je priložnost, da se učite od izkušenega kovača in pridobite veščine, ki jih potrebujete za začetke ali nadaljevanje svoje strasti do kovaštva.

Učenje zahteva svoj čas, zato se med 1 in 2-dnevnim tečakem odločite glede na vaše potrebe in spretnosti, ki jih želite pridobiti ali izboljšati.

Kovaško orodje, varnostna oprema in materiali so del tečaja in so vključeni v ceno.
Kovaška tečaj je primeren za vse ne glede na spol in za starejše od 16 let.

Please choose product variation to continue.
Šifra: FORGING_PRO_CLASSIC Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Pridružite se poglobljenemu profesionalnemu tečaju kovanja in se naučite osnovnih veščin kovaštva skozi proces oblikovanja kovin z različnimi tehnikami kovanja. Kot izkušen kovač vas bom vodil skozi tečaj in poskrbel, da boste osvojili osnove in razvili svoje spretnosti za ustvarjanje funkcionalnih in lepih izdelkov oziroma kosov oblikovane kovine.

Moj tečaj zajema različne vrste kovanja, vključno s hladnim, toplim in vročim kovanjem, kar vam bo omogočilo celovito razumevanje tehnik in postopkov, ki so vključeni v to obrt. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen kovač, vas bo moj tečaj izzval k učenju in razvijanju novih spretnosti, delu z različnimi materiali ter ustvarjanju krivulj in oblik za oblikovanje vaših projektov. S prilagojenim vodenjem pri izbiri projektov boste lahko ustvarili kose, ki so funkcionalni in edinstveni.

Moje enodnevne in dvodnevne različice tečaja vam omogočajo, da izberete tečaj, ki najbolj ustreza vašemu urniku in stopnji znanja. Prilagodil se bom vašemu nivoju znanja in preteklih izkušenj, zato da boste od tečaja lahko odnesli največ novega in koristnega znanja. Moja dvodnevna različica vključuje tudi tehnike finega brušenja in možnost izbire med različnimi vrstami materialov za izdelavo, kar vam omogoča, da razširite svoj nabor spretnosti in znanja.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da se učite od izkušenih in pridobite veščine, ki jih potrebujete, da postanete odličen kovač.

Kovaško orodje, varnostna oprema in materiali so del tečaja in so vključeni v ceno.
Kovaški tečaj je primeren za vse ne glede na spol in od 16. leta starosti naprej.

Dodatne informacije

Tip kovaškega tečaja

1 day course, 2 day course

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.