Nož za preživetje v naravi

275.00 

Ta nož je narejen iz tršega materiala, da prenese vse izzive na prostem. Je težji in zasnovan za posebno uporabo za preživetje. Je ultimativni in vseživljenjski partner za vse, ki potrebujejo eno priročno orodje za svoje preživetje 🙂

Na voljo po naročilu

Šifra: KNIFE_SURVIVAL Kategorije: , , ,

Opis

Ta zunanji nož ni navaden nož. Je večji, težji in širši zato, da je lahko kos vsem nalogam. Zaradi svoje dolžine in širine je vsestranski partner za vse aktivnosti na prostem. Kovani zaključek mu daje edinstven videz in dizajn, ki si zasluži naziv nož za preživetje.

JE TA NOŽ ZA PREŽIVETJE PRAVI ZAME?

Če ste navdušenec nad preživetjem v naravi, je to nož, ki ga morate imeti. Uporablja se lahko za sekanje vej po gozdu ali sekanje manjših dreves. Zadnji del rezila je bil zasnovan za vžiganje isker na kremenčevem kamnu. Ta funkcija vam pomaga zanetiti ogenj, zaradi česar je zares pravi nož za preživetje. Le vaša domišljija postavlja meje načinov uporabe tega vsestranskega orodja.

POMEMBNO: Cena ne zajema toka. Upoštevajte, da se cena lahko razlikuje glede na vaše zahteve glede materialov rezila in ročaja. Vse nože lahko izdelam po vaših željah. Za več informacij me kontaktirajte.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
Dimenzije 30 × 0.7 × 6 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.