Profesionalni tečaj kovanja noža: Osnove nožarstva in tehnike kovanja

220.00 320.01 

Pridružite se mojemu poglobljenemu in strokovnemu tečaju kovanja in se naučite umetnosti izdelave lastnega noža. Ne glede na to, ali ste izkušen kovač ali začetnik, je ta tečaj kot nalašč za vse, ki želijo obvladati izdelavo nožev. Delali boste samostojno, kovali in izdelovali sami ter se naučili bistvenih tehnik za izdelavo funkcionalnega in lepega noža, ki ga boste lahko uporabljali in cenili še vrsto let.

Izbirate lahko med enodnevnim tečajem, na katerem boste skovali keltski nož s kovinskim rezilom in ročajem, ali dvodnevnim tečajem, na katerem se boste poleg kovinskega rezila naučili tudi umetnosti natančnega brušenja in izdelave lesenega ročaja. Poleg tega lahko na dvodnevnem tečaju izbirate med različnimi vrstami nožev, kar vam omogoča, da ustvarite orodje, ki je hkrati funkcionalno in edinstveno.

Ne pozabite, da je za učenje potreben čas, zato se odločite glede na vaš nivo znanja in spretnosti, ki jih želite pridobiti.

Kovaška orodja, zaščitna oprema in materiali so del tečaja in so vključeni v ceno. Kovaška izkušnja je primerna za vse, ne glede na spol, in za starejše od 16 let.

 

Please choose product variation to continue.
Šifra: FORGING_PRO_KNIFE Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

 

Pridružite se mi na poglobljenem in profesionalnem tečaju kovanja, ki se osredotoča na izdelavo lastnega noža povsem od začetka! Ne glede na to, ali nameravate začeti s poklicnim kovaštvom ali vas kovanje zanima zgolj kot hobi, je ta tečaj odlična priložnost za spoznavanje umetnosti kovanja in pridobivanje praktičnih izkušenj pri izdelavi funkcionalnega noža. Pod mojim strokovnim vodstvom boste lahko povsem samostojno oblikovali in segrevali kovino, izdelali ročaj, ki bo odlično dopolnjeval vaše rezilo ter se naučili osnovnih veščin za uporabo in nego vašega novega izdelka.

Pri tem tečaju ne gre le za spoznavanje procesa kovanja, temveč za obvladovanje obrti in razvijanje vseživljenjske spretnosti. Izbirate lahko med enodnevno ali dvodnevno različico, pri kateri boste delali samostojno ter vse kovali in izdelovali sami.

  1. Na enodnevnem tečaju se boste osredotočili na izdelavo tradicionalnega keltskega noža in se naučili bistvenih tehnik, kot so kovanje rezila, oblikovanje in segrevanje kovine ter izdelava kovinskega ročaja.
  2. Na dvodnevnem tečaju boste lahko izbirali med izdelavo več različnih tipov nožev, poleg tehnik iz enodnevnega tečaja pa se boste naučili tudi umetnosti natančnega brušenja in izdelave ročaja iz lesa. Izbirate lahko med različnimi vrstami nožev, kot so lovski ali kuhinjski noži, kar vam omogoča, da ustvarite orodje, ki je hkrati funkcionalno in edinstveno.

Ob koncu tečaja boste imeli enkraten nož, ki ga boste lahko uporabljali in cenili še vrsto let. Ne zamudite priložnosti in postanite mojster kovaštva! Ker verjamem v visoko kakovost, imajo vsi strokovni tečaji obliko največ dveh udeležencev, vendar pa jih večinoma izvajam individualno. S takšno obliko tečaja se lahko resnično osredotočim na vaš razvoj in učenje, vam pomagam med procesom in zagotovim, da pridobite čim več praktičnih izkušenj, ki jih potrebujete za svoj začetek.

Kovaško orodje, zaščitna oprema in materiali so del tečaja. Odprt sem za vaše ideje o uporabi drugih posebnih materialov, vendar imejte v mislih, da lahko cena materiala poveča končno ceno tečaja. Kovaški tečaj je primeren za vse, ne glede na spol, in od 16. leta starosti naprej.

Dodatne informacije

Tip tečaja

1-dnevni tečaj, 2-dnevni tečaj

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.