Lovski nož

400.00 

Malo krajši nož, ki pride prav pri kakršnih koli aktivnostih na prostem. Še vedno precej težak in trd, tako da lahko vzdrži svojo robustno uporabo. Ima posebno obliko ročaja, tako da se dobro prilega roki in nudi najboljši možni oprijem.

Šifra: KNIFE_HUNTING Kategorije: , , ,

Opis

Lovski nož je dobra izbira za ljudi, ki veliko časa preživijo na prostem v naravi in ​​opravljajo različna dela. Kot že ime pove, je ta vrsta noža najbolj primerna za lovce, lahko pa jo uporabljajo tudi vsi lovci po duhu ali skoraj vsi, ki potrebujejo visoko kakovosten nož za kakršno koli uporabo na prostem. Ta nož ima posebno zasnovo ročaja, ki je oblikovan tako, da se prilega vaši roki in nudi najboljši možni oprijem. Zaradi uporabe na prostem je najboljše priporočilo za material nerjaveče jeklo, ki je odporno proti rji. Tako bo vsakodnevna nega noža lažja.

MOŽNOSTI ZA LOVSKE NOŽE

V primeru lovskih nožev obstaja več različnih možnosti. Izbirate lahko med različnimi dolžinami rezil in materiali ročajev, tako kot pri drugih vrstah nožev. Posebno vlogo za lovski nož ima tudi tok za nošenje. Običajno oblikujem usnjene toke v različnih barvah (tradicionalno so črne, rjave ali zelene, po naročilu pa jih lahko dobite tudi v drugi barvi). Vsak usnjen tok lahko tudi personalizirate z vašim logotipom ali sliko po vaši izbiri.

Posebna izdaja noža ima lahko lesen tok, ki daje celotnemu izdelku bolj naraven videz in občutek. Tudi leseni tok je mogoče personalizirati in sicer z ročno pirografijo.

Za dodatno unikatnost noža, se lahko izdela drugačna hrbtna stran noža. Na rezila je mogoče dodatno vgravirati vaš dizajn po meri ali vaše ime.

Upoštevajte, da se posebni dizajni in gravure dodatno zaračunajo. Spodaj lahko najdete nekaj primerov oblikovanja po meri.

POMEMBNO: Cena ne zajema toka noža. Upoštevajte, da se cena lahko razlikuje glede na vaše zahteve glede materialov rezila in ročaja. Vse nože lahko izdelam po vaših željah. Za več informacij me kontaktirajte.

 

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg
Dimenzije 25 × 0.5 × 4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.